Haberler

Şampiyon Brandcom

26.12.2019 - 00:08

İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelenin ikinci yarısında öne

Şampiyon Brandcom fotoğrafları için tıklayın...

{evsahibi}

Ve geldik merakla beklenen RELIGA 2019 finaline..

Titrikifir takımını penaltı atışları ile geçip adını finale yazdıran Mindshare takımı ilk kez finale çıkmanın haklı gurur ve sevincini yaşadı. Rakip kadar olmasa da hatırı sayılı bir taraftar desteği ile maça başlayan Mindshare takımı rakibin baskı kurduğu anlarda gol bularak rakibine şok etkisi yaşatmayı başardı.

Ancak talihsizlikler Mindshare takımının peşini bırakmıyordu. Önce Efe sonra ise Yusuf Can yaşadıkları sakatlık nedeniyle oyuncu değişiklikleri ile kenara gelip tedavi görmek durumunda kaldı.

İlk yarıda başarılı savunma ile kalesinde sadece 1 gol gören Mindshare takımı ikinci yarı öncesi Cem’in beyaz kart görmesiyle oyuncu değişiklik hakkınının sınırına daha ilk yarıdan dayanmıştı bile.

İkinci yarıda atak üretmekte ve özellikle rakibin önde baskı kurduğu anlarda orta alanı çıkmakta oldukça zorlanan Mindshare gelen 2 gole karşılık veremeyince finalist olarak sezona veda etmiş oldu. Bu zamana kadar fair play çerçevesinde ile yapmış oldukları mücadeleler için ayrıca tebrik etmek gerekir Mindshare takımını.

{deplasman}

Kala Film takımını son dakika bulduğu golle geçen Brandcom’un finaldeki rakibi 2-0 geriye düştüğü maçı bırakmayıp maçı penaltılara taşıyan ve penaltılarda Titrifikir takımını geçen Mindshare takımı oldu.

Müthiş bir taraftar desteğini arkasına alarak davullar zurnalar ile maça başlayan Brandco takımı baskı kurduğu anlarda bir türlü skor üretemeyince ilk golü kalesinde gören takım oldu. Yediği gol sonrası atak üstüne atak üretmeye başladılar bu anlarda tam 3 kez direğe takılarak taraftarlarına adeta saç baş yoldurdular.

Yine de Özkan sahneye çıkıp beraberlik golünü üretmeyi başardı ve ilk yarı 1-1 ‘lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı ise herşey Brandcom için güzel geçti. İlk yarıda bulamadığı golleri ikinci yarıda bulan Brandcom takımı şampiyon olmayı başardı.