Haberler

Titrifikir Yarı Finalde

11.12.2019 - 00:23

Son anları nefes kesen mücadelede turu geçen tarafı penaltılar ile Titrifikir oldu

Titrifikir Yarı Finalde fotoğrafları için tıklayın...

{evsahibi}

Maça çok hazır bir şekilde rakibini orta alanda karşılayıp hızlı adamları ile sonuca gitmek isteyen Titrifikir takımı ilk yarıda sayısız atak üretmesine rağmen kimi zaman kaleyi tutturamadı kimi zamansa rakip kaleci Gökçe'yi geçmeyi başaramadı. Gol atmak için yüklendiği anlarda kalelerinde goller gören Titrifikir takımı devre arasına 2-0 geride girdi.

İkinci yarı 1 gol bulup umutlanmak isteselerde skor 3-0 olduktan sonra herkesin gözünde "TUR GİTTİ" ifadesi vardı. Ancak futbol bu yüzden güzel. Titrifikir takımı bulduğu ilk golle inanılmaz bir performans ortaya koyarak maçı penaltı atışlarına götürmeyi başardı.

Penaltılarda da rakibine üstünlük kuran Titrifikir takımı yarı finalde Mindshare ekibiyle eşleşti

{deplasman}

Hiç kimsenin beklemediği şekilde maça başlayan OGILVY takımı rakibini iyi savunup kaleci faktörüylede oyunda öne geçmeyi başaran taraf oldu. İlk yarıyı 2-0 gibi net bir skorla önde kapatan OGILVY takımı ikinci yarıda 3-0 bulunca maç bitsin de gidelimi düşünmüş olabilirler.

Ancak halı sahada her an herşeyin değişebildiğini gördüğümüz bir 15 dakika izledik. Rakibinin ataklarını durdurmakta zorlanan OGILVY orta sahası zaman zaman sertleşen ortamda kalesinde 3 gol birden görünce harika maç penaltı atışlarına gitti.

Penaltılarda kaybeden taraf olan OGILVY takımı sezona çeyrek finalde veda etti.