Haberler

Son Nefeste Liderlik

13.11.2019 - 23:20

2-2 giden maçın son dakikasında golü bulan Carat takımı grupta liderliğe yükseldi

Son Nefeste Liderlik fotoğrafları için tıklayın...

{evsahibi}

Grupta mağlubiyeti olmayan tek takım olan Carat Takımı bu ünvanını sürdürmek istiyordu ve bu haftaki rakipleri U-Studio takımıydı.

Rakibinin önde presini uzun paslarla bozmak istedikler ancak ilk 10 dakikalık zaman diliminde bu taktikleri işe yaramayınca bir anda 2-0 geriye düştüler. Yedikleri gollerden sonra daha derli toplu oynamaya ve rakibin yaptığı gibi önde baskı uygulamaya başlayan Carat takımı aradığı golü bulsa da ilk yarıyı 2-1 geride kapattı.

İkinci yarıda olağanüstü bir oyun ortaya koyan ve basmadık alan bırakmayan Carat takımı bulduğu son dakika golüyle maçta ilk kez öne geçti ve rakibini mağlu ederek grubunda liderliğe yükseldi.

{deplasman}

B grubunda gol averajı ile lider durumda olan U-studio takımı liderliğini perçinleyecek önemli bir mücadeleye çıktı Carat Takımı karşısında. Maça iyi başlayıp önde full baskı ile dakikalar 10 olmadan skoru 2-0 a getirmişlerdi bile. Gollerden sonra biraz daha dinleme moduna geçen U-Studio takımı kalesinde gol görse de devre arasına 2-1 önde girmeyi başardı.

İkinci yarıda ise rakibin baskılı oyununa dur demekte oldukça zorlandılar. Kaleci Serhat'ın inanılmaz kurtarışları olmasa belki de fark yeme durumları bile olabilrdi. Serhat'da nazardan olsa kötü bir şekilde sakatlanıp kenara gelmek durumunda kaldı kendisine geçmiş olsun diyoruz.

Eldivenleri teslim alan Mesut'un elinden kaçırdığı top sonrası büyük üzüntü yaşayan U-Studio takımı haftayı puansız kapatmış oldu