Haberler

Brandcom Son Nefeste

10.12.2019 - 21:42

2-2 lik skorla penaltılara gidecek olan maçta hata & şans golü bulan Brandcom yarı finale çıkmayı başardı

Brandcom Son Nefeste fotoğrafları için tıklayın...

{evsahibi}

Rakibi kadar taraftar topluluğu olmasa da bugün Güzel Sanatları desteklemeye gelenlerde vardı. İleride çok çıkmadan rakibini dengeli şekilde karşılayan Güzel Sanatlar takımı geriye düşse de kendini çabuk toparlayıp müsabakaya dengeyi getirmeyi bildi.
 
İlk yarı tam bu skorla bitecek derken kalesinde son dakika golü gören Güzel Sanatlar takımı devre arasına 2-1 geride girdi.
 
İkinci yarıya Arda & Emre değişikliği ile başlayan Güzel Sanatlar Takımı neticeyi alıp skoru eşitlemeyi bildi. Maç penaltılara gidecek derken savunmada yapılan bir hata sonrası topu ağlarında gören Güzel Sanatlar takımı sezona bu turda veda etti.

{deplasman}

Çeyrek finalin ilk maçında Güzel Sanatlar ile Brandcom takımları karşı karşıya geldi. Savunmadan iy paslarla çıkan Brandcom Takımı rakip savunma arkasına attığı uzun toplarla golü erken bir şekilde buldu ve maçta öne geçen taraf oldu. Rakibin gol sonrası ataklarını iyi bastıran Brandcom takımı yine de kalesinde golü gördü. Taraftar desteğini de arkasına alıp ilk yarı bitmesen 1 gol daha bulmak isteyen Brandcom Takımı taraftarın bu isteğini geri çevirmedi ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.
 
İkinci yarıda yediği gole karşılık vermek için ataklar üretse de beklediği golü uzatmalarda buldu ve ilk yarı finalist oldu.